Arie heeft onze muren prachtig gestuct. Lelijke steenstrips muur omgetoverd tot een prachtige strakke muur. Arie werkt netjes en goed voor een goede prijs.

marianne (beesd)

Beste Arie, bedankt voor het stucwerk van de wanden en het plafon in de woonkamer! We hebben net de wanden gesausd en de woonkamer weer ingericht. Het ziet er super strak uit! Gr Fam. Bertels.

Bertels (Utrecht)

Arie, bedankt voor het super strak maken van m’n zoons slaapkamer. Hij is er nog niet, maar hij hoeft straks niet te klagen dat zijn kamer niet strak is!! Als er nog eens iemand vraag of ik een goeie stucadorus weet,kan ik zonder twijfel jouw naam roepen.

Gerhard (Vianen)

arie heeft bij ons het plafond getukt, heel mooi,vlug en vakkundig gedaan!

mari (nieuwland)

Hoi Arie, bedankt voor het stucen bij ons thuis. Het ziet er netjes uit! Groet Tim

Tim (Amersfoort)

Arie werkt snel, secuur en altijd met een glimlach! Van velen zeer positieve reacties gehad over het stucwerk. Hij heeft zijn visitekaarte absoluut afgegeven!

Ivar (Heerde)

Arie, bedankt voor het stucen van de keuken en de woonkamer. Het eindresultaat is prachtig geworden vooral dankzij jouw vakmanschap !!!

Henk en Hannie (Beesd)

Rie heeft ons huis van boven tot onder gestuct. Hij heeft dit erg netjes gedaan. Prijs kwaliteit verhouding is top. Wij zijn er heel erg blij mee.

Martin Deb (Beesd)

Arie hartelijk dank voor het prachtige stucwerk in onze woonkamer. Naast een vakman ben je ook nog eens en prettig persoon. Top!

Looijen (Heukelum)

Arie heeft bij ons het plafond en de wanden gestuct mooi strak en vlak kortom arie verstaat zijn vak

Peter (heukelum)

Inmiddels de 2e klus die Arie bij ons doet en ook als er een volgende komt is deze weer voor Arie! Precies zoals je het hebben wilt! Super!

Dennis (Beesd)

Arie is een vakman, niet alleen in de uitvoering maar ook in het advies! Het huis van mijn moeder is schitterend geworden, iedereen heeft het over de muren! Ook bij mijn tante is Arie geweest en ook daar is het weer echt vakwerk. Mijn hele familie heeft het over de Stuckunsten van Arie! Een vakman, echt een aanrader

Dirk-Jan (Soest)

Arie heeft bij ons de babykamer netjes gestucadoord. Echt een specialist in zijn vak. Top Dankje Arie. Mvg. Familie Vermeer.

Vermalen (houten)

Arie heeft in ons huis alle muren en plafonds gestuct tot een verbuffend mooi resultaat. De muren heeft hij gespachteld en ook de slaapkamers heeft Arie omgetoverd tot een waar paradijs.
Arie bedankt. Arno & Leonie

Arno (Beesd)

Hoi Arie bedankt voor het stucadoren van onze muren in de woonkamer en keuken. Een echte aanrader. Werkt netjes en afspraak is afpraak bij Klein stucadoorsbedrijf. Groetjes Erik

Broek (Leerdam)

Beste Arie Bedankt voor het stucwerk van de 1e verdieping. Het ziet er super gaaf uit bedankt. Tot de volgende keer. Groet Jos

Jos (Houten)

Stukadoorsbedrijf Klein heeft bij mij in de woonkamer een muurtjes van stuc-werk voorzien, alsmede plafond in keuken en douche. Arie is zeer vakkundig en een hardwerkend mens met zijn collega. Wat zeer prettig is, de afspraak die gemaakt wordt deze ook stript nakomt en goed werk levert voor een redelijke prijs. Zeer vakkundige bedrijf, vriendelijk en vertrouwelijk!

Verhagen (Dordrecht)

Arie is een op en top vakman. Denkt mee, geeft deskundig advies, werkt vlot en tegen een nette prijs. Woonkamer, hal en keuken heeft hij voorzien van stucwerk en schuurplafonds. Het resultaat is super strak we zijn er heel erg blij mee!! Bedankt gezellige ‘knoeiert’ 😉

Inger (Heukelum)

Arie! Bedankt kerel voor nette resultaat. Zoals al vaker gezegd hier kom je altijd je afspraak na en werk je super netjes en nog snel ook.

Leon (Beesd)

Uw ervaring is belangrijk!

Vul a.u.b. het onderstaande formulier in om een review in te sturen.

Submit!