Wie ik ben

Welkom op de bedrijfswebsite van Klein Stucadoorsbedrijf. Klein Stucadoorsbedrijf is een eenmanszaak dat zich richt op kwalitatief stucwerk tegen een scherp tarief in de regio Utrecht. Stucen is lastiger dan algemeen gedacht wordt, het is een lastig vak waarbij ervaring cruciaal is voor een mooi eindresultaat.

Ik bezit over ruim 16 jaar ervaring als stukadoor en ken dus de kneepjes van het vak waardoor ik stukwerk kan leveren dat er niet alleen goed uit ziet maar ook lang mooi blijft en niet na een jaar alweer aan vervanging toe is!

Klein Stucadoorsbedrijf gebruikt uitsluitend kwaliteitsmaterialen zoals van het merk Knauf en Brander. Door het gebruik van deze kwaliteitsmaterialen zal het resultaat er niet alleen goed uitzien maar ook jaren mooi blijven.

Strak Stucwerk

Even voorstellen

Arie Klein

Eigenaar

Met meer dan 16 jaar ervaring als stukadoor ken ik de kneepjes van het vak. Stucwerk wat er goed uitziet maar ook jarenlang mooi zal blijven, dat is wat ik voor u kan betekenen!

tel. 06-22833510

Kwaliteitsmaterialen

Knauf

Brander

Stucwerk? Ik ben er klaar voor!

Klein Stucadoorsbedrijf heeft al meer dan 16 jaar ervaring in stucwerk en alle facetten die daarbij komen kijken. Kwalitatief stucwerk tegen een scherpe prijs!
Neem contact op!